Вид: Процедура за придобиване на н.ст.
Научна организация: НЦОЗА
Област на висше образование: 7. Здравеопазване и спорт
Професионално направление: 7.1. Медицина
Научна степен: Доктор
Научна специалност: Хигиена
Първично звено: Дирекция „Аналитични и лабораторни дейности”
Тема на дисертационния труд : „Генетично модифицирани организми в хранителни продукти на българския пазар. Информираност и нагласи на потребителите.”
Кандидат: Донка Николова Димбарева
Научен ръководител:
1. Проф. Цвета Петрова Георгиева, дм
2. Доц. инж. Теодор Иванов Панев, дм
Научно жури - председател:
1. Проф. д-р Веселка Лалева Дулева, дм
Членове:
2. Доц. Росица Борисова Георгиева, дм
3. Проф. д-р Димитър Любенов Джилянов
4. Доц. д-р Ваня Атанасова Бойчева, дм
5. Доц. Силвия Парашкевова Цанова-Савова, дм
Резервни членове:
1. Доц. Весела Иванова Георгиева, дм
2. Доц. Виктория Стефанова Левтерова, дб
Рецензенти:
1. Проф. д-р Веселка Лалева Дулева, дм
2. Проф. д-р Димитър Любенов Джилянов
Дата: 23.04.2025 г.
Статус: предстоящ
Време и място на провеждане: 29.04.2025 г., 10:30 ч., зала 18, етаж 10 на НЦОЗА
Автореферат (eng)
Рецензия на проф. д-р Веселка Лалева Дулева, дм (eng)
Рецензия на проф. д-р Димитър Любенов Джилянов (eng)
Становище на доц. Росица Борисова Георгиева, дм (eng)
Становище на доц. д-р Ваня Атанасова Бойчева, дм (eng)
Становище на доц. Силвия Парашкевова Цанова-Савова, дм (eng)