Дирекция "Обществено здраве и здравен риск"

Организационни характеристики –предиктори на възникването на бърнаут-синдром. Пилотно проучване

Ръководител: доц. Б.Ценова
тел: (359 2) 8056 203, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Проучване на рискови фактори за наранявания с остри предмети и мерките за превенция инфектиране с биологични агенти в болничната помощ

Ръководител: доц. К. Вангелова
тел: (359 2) 8056 224, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Проучване на генотипа (единични нуклеотидни полиморфизми в FADS1 гените) и липидния метаболизъм за модифициране на хранителния прием (финансиран от програмата на МУ Плевен за научно-изследователски проекти №3/2016)

Ръководители:
проф. д-р В. Дулева, тел.: (359 2) 8056 246, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
доц. Цв. Георгиева, тел.: (359 2) 8056 239, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Проучване и оценка на специфичната миграция на мономери (формалдехид, меламин, бисфенол А, терефталова киселина и др.) в пазарни проби пластмасови изделия, предназначени за контакт с храни

Ръководител: доц. д-р Т. Врабчева
тел. (359 2) 8056 391, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вие сте тук:Home Научна дейност Дирекция "Обществено здраве и здравен риск"